måndag 28 november 2011

I-landsproblem

Vår ena AC läckte vatten/vätska häromdan, man kan säga att vi haft det väldigt svettigt här inne.
Igår kom det som synes 2 killar och gjorde rent de 3 vi har här samt de 3 i lgh under, det tog lite längre tid än beräknat men nu slipper vi svettas.

Poolen har ju som sagt inte varit så trevlig att bada i så nu är det badförbud fram till 1/12 i väntan på rengöring och uppfräschning, under tiden hänger vi vid huset och badar så det går ingen nöd på oss egentligen.

Somnade på väg till Rayong
Vi var iväg till Rayong idag, stannade till vid butiken där eldrivna moppar och bilar säljs och vi åkte därifrån utan att ha köpt nåt. Paulina hade så svårt att bestämma sig så vi överraskar henne istället när hon som minst anar.
Vi åkte till Tesco Lotus istället och visst var det varor som var slut även där, men det märktes inte på samma sätt som på Big C för det var välfyllt ändå.
Bunkrade yoghurt så det får inte plats en enda pryl i kylen nu, ibland går det åt 10 yoghurtar på en dag så det töms fort.
(Orkar inte redigera bort röda ögon) På Sunshine (vår favvorestaurang) finns det en hel drös med kattungar som Paulina vågar klappa, hon är galet rädd för alla djur/insekter som finns här så när kattungen rörde sig så ryggade hon undan
I övrigt händer inte så mycket nytt, vi har bokat taxi till Singapore-resan nu, den 19:e åker vi så det närmar sig :)
Vi pratar om att åka till Pattaya och Tiger Zoo, men det kanske vi gör när Igor och familjerna kommer ner om 1 vecka.
Har Ni några mer tips på vad vi kan göra?

// Kikki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om Ni inte har ett Google-konto kan Ni ändå kommentera, välj Anonym men skriv gärna vem Ni är i kommentaren.
Tack!