måndag 14 november 2011

11 månader ♥

Vår lilla (stora) tjej blir alltså 1 år om 1 månad, hur galet?

-Hon älskar fortfarande att äta, helst hela tiden.
-Hon har börjat tröttna på att bada, vilket jag kan förstå, vi badar ju varje dag, men inte så länge, vi badar tills hon blir trött och sen får hon sova medan vi solar/badar.
-Hon sover fortfarande hela natten, med välling först och sen napp (19-07 ungefär).
-Hon sover 2 ggr på dan för det är så varmt.
-Hon säger mamma, pappa, titta, där, hej, och idag sa hon apa flera ggr då hon hade en apa på sin tröja ;)
-Hon tar väldigt många steg, fortfarande väldigt feg, men ändå så ställer hon sig själv och börjar gå utan att man är beredd såklart.
När Paulina var 11 månader så gick hon jättebra, länkar till några filmklipp, så jävla söt! Hon var verkligen beroende av den där nallen!
Vi har en likadan nalle här men Nathalie är inte ett dugg intresserad, hon är intresserad av tekniska prylar (inte så konstigt när alla vi 3 sitter med nåt) men ledsnar ändå rätt fort.
-Hennes värmeutslag är äntligen borta (efter 2 veckor) men hon har ändå soldräkten på sig hela dagarna eftersom jag inte vill smörja in henne ännu, men hon har fått riktigt mycket färg på huden som blottas (armar och ben) och blivit mycket ljushårig.
-Hon är väldigt social och kan vara hos vem som helst, hon sträcker upp armarna och visar sina 2 små gaddar, synd bara att hon är så tung!
-Klädstorlek har jag ingen aning om längre då Paulina och Nathalie delar kläder av varann här nere men hon har ju ärvt Niklas långa överkropp (liksom Paulie) så tur att det är klänningväder varje dag :)

Så här såg Nathalie ut dagen före vi åkte till Thailand
Mörk- och långhårig
Så här ser hon ut nu
Det var jag och mormor som klippte henne innan vi åkte så en frisör skulle behöva klippa till det lite. Men ljushårig har hon allt blivit :)
 Underbara älskade unge vad Du berikar våra liv, vi älskar Dig! ♥ ♥ ♥

// Kikki

2 kommentarer:

Om Ni inte har ett Google-konto kan Ni ändå kommentera, välj Anonym men skriv gärna vem Ni är i kommentaren.
Tack!