torsdag 17 november 2011

3

veckor har gått och 18 veckor kvar.

Idag har vi varit ute större delen av dan och jag och Niklas har bränt oss lite, det har blåst jättemycket och jag är den enda i familjen som smörjer in sig så det måste ha varit stark sol idag helt enkelt.

När vi var iväg på lunch bytte vi nummer med familjen som flyttat hit så att hennes dotter Valentina får en svensk kompis vid namn Paulina, till helgen blir det förhoppningsvis en playdate så hon får prata lite fenka (svenska)

Vi var iväg till dagiset idag igen vid 14-tiden när dagisbarnen vaknat.
De är totalt 27 barn på 3 lärare fick jag veta.
Paulina var väldigt blyg och ville inte göra nånting alls, fast det var hon som tjatade om att vi skulle dit.
Paulina och barnen leker medan en liten kille sover (han som jag skrev om igår)

Tittar på tv

Underbart söt liten kille med puder i ansiktet och ett halsband han alltid har på sig som ska bringa tur

De är väldigt fascinerad över Nathalie's napp, vad har hon i munnen frågar dem, inte så konstigt att jag har svårt att hitta nappar här nere :P

Efter dagisvilan så går barnen och tvättar och pudrar sig och sen hämtar de sina ryggsäckar och får sina LÄXOR och sen får de titta på tecknat på tv.
Sen hämtar de sina skor som är ute och sätter sig i ett led på trappan och sen kommer föräldrarna och hämtar dem en och en, men först måste de skriva under ett papper på att dem hämtat och sen ska barnen bocka/niga för fröken och säga hejdå innan dem får gå hem.

Hon somnade så här när vi kommit hem
Stannade till på "röda taket" efteråt och köpte en leksak till Nathalie som LÅTER, ska filma nån dag så Ni får se och höra :)

Tuk undrade om Paulina ville gå på dagis imorrn igen från tidig morgon men hon ville inte. Tuk tror att hon ska börja på dagiset, men vad är det då för vits egentligen? Visst kanske det skulle va skönt (hallå 3-årstrots!) men det var inte därför vi åkte hit så nu ska vi (läs: jag) försöka få Tuk att förstå det. Wish me luck! ;)

Just det, Nathalie har blivit ett MONSTER, hon skriker jämt, är aldrig nöjd så vi tror och hoppas att det är tänder på G för nu är hon riktigt svullen i överkäken och man ser verkligen tandkonturerna där inne.
Och så kastade hon iväg nappen från moppen med napphållare när vi var på väg till restaurangen (märkte vi när vi kommit fram), nu har vi bara en napp kvar, tur jag tog med en extra napphållare...

// Kikki

1 kommentar:

  1. Paulina är bäst, den ungen kan somna vart och när som helst. Jag tycker att det har gått mer än tre veckor. Saknar er. En stoooor kraaaam till er alla. Mormor.

    SvaraRadera

Om Ni inte har ett Google-konto kan Ni ändå kommentera, välj Anonym men skriv gärna vem Ni är i kommentaren.
Tack!