tisdag 24 januari 2012

Vad vi gjort sen sist

Playdaten med Mamot blev inte som planerat, men Paulina var nöjd ändå.
Hon älskar havet, och nu är hon inte rädd för att doppa sig och gillar vågorna och detsamma gäller Nathalie, fast hon vill mest dricka saltvattnet och äta sanden, men hon är inte rädd längre iaf :)

Vi stötte på en familj från Göteborg när vi var på italienarn, dagen efter var vi på Sunshine samtidigt och jag frågade om dem ville komma över till oss och bada nästkommande dag så jag gav dem mitt nummer.
Det var igår det.
Jag hade en efterlängtad medicinmassage inbokad men den hade tyvärr blivit dubbelbokad så Paulina tog en oljemassage istället innan vi käkade lunch.
Efter lunchen mötte vi upp familjen och åkte gemensamt till oss.
Ungarna badade och lekte jättebra ihop och föräldrarna var hur goa som helst, Inge trodde att mamman var min syster för vi var så lika :)
De åker till Bangkok på fredag och sen hem till Sverige på söndag så det var lite typiskt att träffa på dem så här på slutet, men i slutet på denna månad ska det komma ner barnbarn till långliggarna här så det ska bli skoj!
Och vet Ni vad? JAG HAR BADAT! Äntligen får jag vara med :)

Idag fick jag äntligen min massage, de provade att massera Nathalie också men det gick inget vidare.
Phawinee tycker så synd om mig som har så ont och det är svårt att förklara fibromyalgi för henne (om det nu är det jag har) så nu har jag mailat en specialist som bor granne med farmor och farfar på Blue Mango och så får de 2 prata ihop sig om min kropp och förhoppningsvis komma fram till en lösning.
Har haft huvudvärk i 2 dar nu så hon masserade dem punkterna som framkallar den väldigt mycket idag.

Imorgon bär det iväg till Bangkok och då blir det Internetfritt ett tag, ska försöka hitta nåt så jag kan Wordfeuda för jag vill ju inte förlora ;)
Vi har fått husdjur, eller Paulina har fått det rättare sagt, några var döda när vi fick dem och idag dog en till, undra hur många som kommer leva när vi kommer hem från Bangkok? (Vi ger dem mat alltså)
Ha det så bra alla läsare och tack för alla kommentarer vi får, vi blir väldigt glada fast dem är så få!
Nathalie's sårskorpa är snart borta och även mina börjar lossna sakta men säkert.

// Kikki

4 kommentarer:

  1. Vilka underbara bilder! Vad bruna de blivit, de små :) Såå skönt att du fått bada du med äntligen! Jag kom på nu (lite sent kanske, haha) att jag kan ju fråga min mamma också om hon har nåt bra tips för dig. Hoppas det går bra med massagen. (Kom förresten på nu att jag skriver ju alla kommentarer riktade till dig Kikki, hoppas det inte gör nåt!) Hoppas att ni har det riktigt bra allihop! Kramkram

    SvaraRadera
  2. Vilka underbara pepparkakor. /Annika H

    SvaraRadera
  3. Det är så kul att kika in här Kikki och vad söta flickor ni har kram Anna Bergström

    SvaraRadera
  4. Hej på er!
    Hoppas ni fortfarande har det bra i värmen! Här hemma är det ett par minus grader kallt och snö till barnen stora förtjusning :)

    Bangkok gick super med mycket fynd med hem och flygresan gick också bra!

    Tack förresten för bilderna under vattnet! De var jättefina! Tänkte fråga om du har någon mer med Leon på?

    Ta hand om er och håll ställningarna nu :)
    Hälsningar
    Lisa, Patrik, Nova och Leon

    SvaraRadera

Om Ni inte har ett Google-konto kan Ni ändå kommentera, välj Anonym men skriv gärna vem Ni är i kommentaren.
Tack!