torsdag 29 december 2011

Gårdagen

Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss igår, men bättre skulle jag tro :)
Coolt Bonsai träd i parken där det även fanns ett inburat träd som kostade 1 miljon Baht, (240.000 kr)
Istället för Tiger Zoo åkte vi (och några busslass med ryssar) till The million years stonepark & Crocodile Farm istället och där fanns det vita albinohästar, zebror, dromedarer, tigrar och en herrans massa krokodiler m.m.
Paulina ville mata krokodilerna men det var tur att farmor Jill gjorde det istället annars hade Paulina också blivit krokodilmat, den som fångade kycklingen var riktigt stark.Vi kollade lite grann på en krokodilshow med alldeles för hög musik men det syntes lång väg att dem var drogade för dem gjorde ingenting när han retade dem.

Sen fotade vi oss med tigrarna, Paulina och Niklas matade en tigerunge som Ni kunde se igår och jag och Paulina satt bredvid en jättetiger men den var också helt nerdrogad, det var SÅ hemskt att se.
Det fanns massa andra tigrar också, men i bur och dem var inte att leka med.
Hur söt? :)
Efter detta var vi hungriga så vi åkte till Outlet Mall i Pattaya som vi "ungdomar" tyckte var helt värdelöst, billig lunch blev det iaf. Jag kollade på ett till par Easytone till mig, men dem kostade 5000 Baht ord. och nu 20% billigare men fortfarande dyrt då jag betalade 1000 kr hemma för mina som var mycket snyggare.
Nathalie och favvochaffisen Narong

Sen skulle vi åka och rida elefant, men vi åkte till ett ställe som Narong (chauffören) kände till, Elephant Village som var hur läckert som helst.
Vi var behövde vara 6 pers som red på 3 elefanter, jag och Paulina red på en. Vi red i nästan 1 timme, i vatten, på asfalt, i "djungeln" man var rätt mörbultad efteråt och Paulina tappade sin sko på vägen, helt förkrossad, men vi blev filmade nästan hela rutten så filmaren tog hand om båda och gav dem till farmor, men annars så älskade Paulina verkligen det :)
 Han som styrde vår elefant gjorde en gräshoppa av några blad medans och ville att vi skulle dricksa honom när vi kommit fram men de sa innan vi hoppade på att vi skulle förvara våra ägodelar på ett speciellt ställe så farmor hade alla pengar.

Efteråt bjöds det på färsk frukt samt kaffe/te.

Innan vi åkte hemåt stannade vi till i Silverlake och kollade på en Buddha inpräntat i ett berg med guld och sen
ett snabbt besök på vingården där Paulina äntligen fick sin glass hon tjatat om hela dan, vad hon inte visste var att hon valde en majsglass :P

Tack alla inblandade för en härlig dag!

// Kikki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om Ni inte har ett Google-konto kan Ni ändå kommentera, välj Anonym men skriv gärna vem Ni är i kommentaren.
Tack!