måndag 27 februari 2012

1 vecka kvar

Till Niklas fyller 31. Då är vi i Bangkok och förhoppningsvis möter vi upp Krille och Ida för en middag tillsammans, skulle va skoj att se dem när de ändå är i krokarna liksom :)

Paulina sover hos farmor inatt och Nathalie har haft svårt att somna in ikväll, kan det va tomhet kanske?
Jag och Niklas plöjer "serier" för fullt;
Familjen Annorlunda, Biggest Loser, Big Brother, Chefen Undercover, 30 grader i februari, Kontoret och säkert nåt mer.
Finns det nåt vi missat som är värt att se?
OK, Big Brother är sjukt dåligt, men det går inte att låta bli att titta, jag visste vem Hanna W var innan, kul med gravida Nadia från Hudik som skrämde livet ur alla i huset. Jag har hört/läst nånstans att nån lämnat sin bäbis för att få vara med i BB, är det nån som vet vem det är?

Nathalie har för övrigt haft diarré i 1 vecka, nu börjar det gå åt det fastare hållet men det har varit en jobbig vecka.
Det började med att hon poopade ner hela herrtoan, sen muren+backen på väg till poolen en annan dag, sen bilbarnstolen en annan dag, sen inne på kontoret hos Nuch och sen har det varit blöja på resten av veckan.
Det har varit synd om henne som inte fått svalka sig i poolen när det varit så extremt varmt som det varit, 34 grader i skuggan vilket tydligen är rekord för tillfället, men hon har ätit och druckit som hon ska så jag vet inte vad det var hon åkte på för nåt. Är glad att hon mår bra igen.
Är man risig i kistan får man bada i balja
 Om 1 vecka sitter även Ida och Tilde i ett flygplan på väg hit till oss! :D

// Kikki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om Ni inte har ett Google-konto kan Ni ändå kommentera, välj Anonym men skriv gärna vem Ni är i kommentaren.
Tack!