lördag 29 oktober 2011

Kvällen...

Vi tog cykel/joggingvagnen och traskade iväg till Playboy Repent som hade byggts upp utanför Blue Mango (där huset ligger) vid stora vägen.
Det var bilar överallt på gatan, motorcyklar och moppar dundrade förbi och sen mötte vi upp dem som Niklas kallar för gamlingar, alltså Niklas föräldrar och Lennart och Anki.

Det kostade 100 baht (ca 20 kr) att gå in. På höger sida fanns det olika mc-prylar att köpa, allt från kläder till delar.
Längst fram var en stor scen med underhållning och sen fanns det en hel radda med ätbara saker.

Det fanns en del mc utställt som folk fotade men mest intresserade var dem av vår vagn och barnen som satt i så Paulina klev ur för hon gillar inte att bli kortad som hon säger (fotad) men Nathalie ställde gärna upp :)

Vi bestämde oss för att käka på Buffalo Bill istället för nåt av matstånden, vilket vi ångrar så här i efterhand.

När vi kom in var det suuuuupervarmt och lagomt med gäster och det kom fler och fler medan vi satt där.
Det tog låååååång tid innan vi fick beställa.
Snyggingarna Lennart och Anki innan missnöjet infann sig :)
Jag beställde in nachos för jag var inte så hungrig och tjejerna hade ätit middag innan så Paulina och Niklas (som tror att han har solsting) åt glass.

Det var stora äckliga hundar som sprang runt inne på restaurangen och som gärna parkerade sig under vårt bord, det gick liksom inte att schasa eller skrämma bort dem, det var knappt så att personalen fick bort dem...
Vi märker hur gästerna kommer fram till personalen, frustrerade, som inte fått sin mat eller som inte ens fått beställa och som bara går därifrån.
Glassen kom in ganska snabbt men Paulinas glass fanns inte såklart så hon fick ta Niklas glass.

Jag vet inte hur länge vi fick vänta, jag menar hur lång tid kan det ta och fixa ihop lite nachos som var en förrätt? Folk som kom efter oss fick sin mat före.
När vi väl fick in maten så var det inte alla i sällskapet som var nöjda med sin mat heller.
Mina nachos var absolut inte värda sina pengar enligt mig.

Troligtvis kommer vi aldrig gå dit mer på vår semester, väldigt trist med tanke på att den ligger allra närmast.

Ett stort + var att Paulina hittade en lekkompis, vi träffade dem förra gången för 2 år sen också, dem satt framför oss på planet och sen mötte vi dem på olika restauranger. Dem bor på Bali området.
Hursom hon fyller 3 i december så de är ju jämngamla och för 1½ år sen så flyttade hela familjen hit till Thailand och ungen kan prata thailändska!

Förresten! Nu när Ni går över till vintertid inatt (moahahahaha!!) så ligger vi 6 timmar FÖRE Er så nu säger jag godnatt då de andra redan lagt sig, och Ni andra fina läsare får ha en trevlig lördagskväll! :)

// Kikki

4 kommentarer:

  1. Osis med Buffalo Bill. Vi var mycket nöjda med deras mat i marsoch när viinte var det skickade vi in den och ordnade de till det utan problem. Hände bara en gång om jag minns rätt, Ullis köttbit var lite väl röd den gången.

    SvaraRadera
  2. Hade vi skickat in maten igår hade vi aldrig fått en ny, dem kanske bara hade en dålig dag men än så länge har vi bara provat Sunshine och Buffalo Bill så vi har MÅNGA restauranger kvar som tur är :) Tequila har ju barnpassning och lekpark i ny lokal nu så det ser jag fram emot, schnitzelonsdag ;)

    SvaraRadera
  3. Kanske dags att testa de andra snart då?

    SvaraRadera
  4. Vi hinner, har ju bara varit här i 4 dagar ännu och vi har inte kommit in i rutiner eller dygnsrytm ännu, hakuna matata! :)

    SvaraRadera

Om Ni inte har ett Google-konto kan Ni ändå kommentera, välj Anonym men skriv gärna vem Ni är i kommentaren.
Tack!